bemutatkozas

Bemutatkozás

 

 
 
Kedves Vendégeink!
 
Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy az Aranykalász Étterem és Panzió tulajdonosai felmondták a bérleti szerződésünket, így 2020. április 1-jével az étterem és a panzió bezár!
 
Köszönjük, hogy az elmúlt 2,5 évben bennünket választottak, akár egy-egy menü elfogyasztására, vagy egy céges, családi rendezvény helyszínéül. Köszönjük, hogy sok szép dekorációt készíthettünk Önöknek, mindegyik egy élmény marad Önöknek és nekünk is.
 
További jó egészséget kívánunk mindenkinek!
 
Üdvözlettel, Labancz Imre

 

 

 

 

 

 

 

A közel száz éve alapított "Aranykalász Étterem", 1992-ben került a Hegedűs család tulajdonába. A 150 férőhelyes, légkondicionált vendéglőben, a különbözo ételek, a magyar konyha hagyományait megőrizve kerülnek a vendégek asztalára. Az étterem közvetlen szomszédságában található az "Aranykalász Panzió", melynek felszereltsége megfelel az EU-s elvárásoknak.

Az itt megszálló vendégek kényelmét, TV-vel, hűtővel felszerelt, fürdőszobás, légkondicionált szobák biztosítják. Internet hozzáférés biztosított mind az étterem, mind a panzió vendégei számára.

 

 

Töltse szabadságát emlékezetesen, nálunk Szentesen!

Elfogadunk

 


Bankkártyát

bankkartya


A panzióban vezetékes- és vezeték nélküli Internet

internetwifi


Az étteremben és a sörözőben vezeték nélküli Internet

wifi

 

További linkek:

http://hellotourist.net/

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------